Nazovite nas na

+385 1 6150 089
menu-hamburger

Za privatne klijente

Garažna vrata s osobnim potpisom

Imate lijepu kuću, ali vjerojatno nedostaje završni dio – atraktivna i praktična garažna vrata. Ako ste u potrazi za pouzdanim i trajnim sekcijskim vratima kojima možete upravljati lako i sigurno, koja se zasnivaju na vašim osobnim željama, te da su u potpunoj harmoniji sa Vašim domom, na pravom ste mjestu.

Širok asortiman i vrhunska kvaliteta

Nudimo vam velik izbor garažnih vrata izrađenih od kvalitetnih materijala, u različitim stilovima, površinske teksture i dizajna. Zahvaljujući dizajnu vrata, prostor garaže možete optimalno iskoristiti. Garažna sekcijska vrata zadovoljavaju najstrože europske norme u području sigurnosti i trajnosti. Već desetljećima, naša garažna  vrata traju na različitim lokalitetima i u svim vremenskim uvjetima (temperatura, vjetar i voda). Pouzdana su i jednostavna za rukovanje.

Sigurnost na prvom mjestu

Sigurnost unutar i oko vaše kuće vrlo je važna. Da biste to postigli, Vaša garažna vrata moraju biti pouzdana. Brave naših garažnih vrata temeljito su pregledane i certificirane oznakom kvalitete – SKG. Upravo iz tog razloga, raditi će pouzdano godinama, biti sigurna od provale i jednostavna za korištenje. Sva vrata u našem asortimanu imaju standardnu zaštitu za prste koja sprečava da vaši prsti budu prikliješteni između panela prilikom otvaranja i zatvaranja vrata.

Više o našim garažnim vratima

Kliknite za detaljne informacije o različitim vrstama garažnih vrata i njihovim tehničkim i sigurnosnim svojstvima

Zanima Vas kako Vam možemo pomoći u ostvarenju Vašeg projekta? Javite nam se!