Nazovite nas na

+385 1 6150 089
menu-hamburger

lorem ipsum

Najbrža industrijska vrata na svijetu

Brzootvarajuća vrata Novosprint Syncro zbog vrhunske tehnologije i bočnog otvaranja predstavljaju najbolje rješenje za brz i siguran promet ljudi i radnih strojeva. Za razliku od ostalih industrijskih vrata s vertikalnim otvaranjem, Novosprint Syncro industrijska vrata uz pomoć tehnologije bočnog otvaranja raspolažu sa potpunom visinom prolaza u puno kraćem roku. 

 

Na taj način povećana je i sigurnost radnog mjesta. Novosprint Syncro vrata su zbog svoje kvalitete i dugotrajnosti isplativo rješenje za kompanije s jasnom vizijom koje žele ubrzati unutarnje logističke procese i smanjiti troškove održavanja, a upravo takvim poduzećima jamčimo 500.000 otvaranja i zatvaranja. 

 

Ovisno o zahtjevima, Novosprint Syncro brzootvarajuća vrata izvediva su s jednostrukom ili dvostrukom stijenkom radi bolje izolacije i smanjenja buke. Dodatna vrijednost ovih brzootvarajućih vrata je i ta da mogu služiti kao unutarnja, ali i vanjska vrata.

SVOJSTVA PROIZVODA:

 • Improved safety and speed for intra-logistic processes
 • Ideal for climate locks
 • Very long product life even with intensive utilisation
 • Easy installation
 • Individual equipment

DOSTUPNE OPCIJE:

Ground Closure – Ova tehnologija omogućava svim Novopsirnt vratima da se prilikom zatvaranja mehanički spuste do poda, odnosno nasjednu na pod i na taj način u potpunosti onemoguće ulazak vanjskih čimbenika kao što su prašina, prljavština, hladnoća ili nametnici u radni prostor.

Hygiene – Tehnologija vodoravnog otvaranja NOVOSPRINT higijene izbjegava izravan kontakt s podom, tako da se ne mogu podići prljavština ili voda s poda s vratima i ispustiti na transportiranu robu. Izvršenje u skladu s propisima o higijeni osigurava lako čišćenje. Uz brzinu otvaranja do 5 m / s NOVOSPRINT je pouzdano rješenje za brz i siguran transport i prolaz. Bočno otvaranje daje trenutni pristup cijeloj visini vrata, za razliku od okomito otvaranja vrata. NOVOSPRINT je investicija koja se isplati – većom učinkovitosti u logističkim procesima, ali i većom pouzdanošću i dugotrajnošću. To vam jamčimo jamčenjem 500 000 otvora na oprugama.

 

Escape route – Ulazna vrata za bijeg moraju osigurati sigurnost otvaranja u bilo kojem stanju, čak iu slučaju nestanka struje. NOVOSPRINT može ispuniti ovaj zahtjev uz odobrenje prema njemačkim propisima. Otvaranje se vrši pomoću sile opruge, pomoću ručne poluge ili automatski u slučaju nestanka struje.

GALERIJA:

  Kontakt forma

  Kliknite za detaljne informacije o našim proizvodima te njihovim tehničkim i sigurnosnim svojstvima

  Zanima Vas kako Vam možemo pomoći u ostvarenju Vašeg projekta? Javite nam se!