Nazovite nas na

+385 1 6150 089
menu-hamburger

Parkirne rampe, stupići i barijere

Kontrolirajte pristup Vašem parkirnom prostoru.

Ukoliko imate problema sa neželjenim gostima na Vašem parkirnom mjestu, parkirni stupići idealno su rješenje za taj problem.

 

U ponudi imamo mehaničke i automatske te elektromehaničke ili hidraulične parkirne stupiće na izvlačenje, a Vi uz našu preporuku, birate za koji ćete se odlučiti.

 

Mehanički i automatski stupići praktična su rješenja za čuvanje pojedinog parkirnog mjesta, dok elektromehanički i hidraulični stupići na izvlačenje svoju primjenu češće nalaze u situacijama kada je potrebno blokirati prolaz vozilima, kao naprimjer u ulazima u područja starih gradskih jezgri ili slično.

 

Uz spomenute stupiće na izvlačenje, kao praktično rješenje za blokiranje prolaza su kolne i parkirne barijere. Takve barijere funkcioniraju na način da su u slučaju prolaska pješaka ili motornih vozila spuštena u razini zemlje, a kada prolaz treba blokirati ona se cijelom širinom podižu iznad razine zemlje. Osim što fizički blokiraju prolaz, ovakve barijere su sigurnosno ispitane, a mogu izdržati udare kamiona pri brzini od 80 km/h bez većih oštećenja.

 

Standardne parkirne rampe mogu blokirati prolaz različitim dimenzijama vozila. Također, samu rampu moguće je nadograditi s dodatnom opremom poput reflektirajućih znakova kako bi ista bila uočljivija.

SVOJSTVA PROIZVODA:

  • Sprječavanje i nadzor ulazaka na parkirni prostor
  • Dugi životni vijek
  • Različite brzine motora
  • Velika mogućnost izbora kod stupića na uvlačenje
  • Jednostavna i brza ugradnja 

GALERIJA:

Kontakt forma

Kliknite za detaljne informacije o našim proizvodima te njihovim tehničkim i sigurnosnim svojstvima

Zanima Vas kako Vam možemo pomoći u ostvarenju Vašeg projekta? Javite nam se!