Nazovite nas na

+385 1 6150 089
menu-hamburger

garažna vrata Design-line

Garažna vrata s dizajnerskim potpisom.

Ako tražite garažna vrata sa specifičnim, odnosno dizajnerskim izgledom, razmislite o seriji garažnih vrata Design-Line. Izrada svakih garažnih vrata iz ove serije je potpuno individualizirana i potpuno prilagođena Vašim željama.

 

Garažna vrata serije Design-Line također su napravljena od panela debljine 40 mm i karakteristične sendvič konstrukcije s izolacijskom pjenom otpornom na vatru iznutra, a izvana od pojačanih čeličnih okvira.

U seriji Design-Line, možete birati između 4 različita dizajna. Svaki dizajn ima svoj karakter, odnosno ostavlja dojam od modernog do bezvremenskog izgleda, ovisno o Vašim željama.

 

Design-Line Umbra – izraženi uzorak linija i reljefa (mikroprofiliranje). Dostupno u 4 boje: RAL-9006, RAL-9007, RAL-9016 i RAL-7016. 

 

Design-Line Antra – završna obrada u atraktivnoj antracit boji s izvanrednom teksturom. Daje Vašim garažnim vratima moderan izgled, držeći korak s najnovijim trendovima i arhitektonskim stilovima.

 

Design-Line Granite – samo ime ovog dizajna već otkriva o kakvom se proizvodu radi. Design-Line Granite uzorak je kompaktan, snažan i otporan na sve vremenske uvjete. Visoka kvaliteta površinske teksture u kombinaciji s tamnosivim izgledom učiniti će Vaša garažna vrata najljepšima u susjedstvu. Kao i svi ostali paneli u seriji Design-Line, Granit također zadovoljava najviše zahtjeve kvalitete.

 

Design-Line Quartz – ukoliko tražite jednostavan i miran izgled Vaših garažnih vrata, ovaj dizajn mogao bih Vas zanimati. Quartz siva površinska tekstura ostavlja svjež i iznenađujuće prirodan dojam, a zbog kvalitete materijala i izrade u ovim vratima ćete uživati godinama nakon ugradnje.

SVOJSTVA PROIZVODA:

  • Širok izbor dizajna teksture
  • Kvalitetni materijali i izrada
  • Dugotrajan proizvod
  • Dizajnerski izgled
  • Izolacijski karakter

GALERIJA:

Kontakt forma

Kliknite za detaljne informacije o našim proizvodima te njihovim tehničkim i sigurnosnim svojstvima

Zanima Vas kako Vam možemo pomoći u ostvarenju Vašeg projekta? Javite nam se!