Nazovite nas na

+385 1 6150 089
menu-hamburger

Butzbach sekcijska podizna

Sekcijska vrata Butzbach Sectiolite koriste jedinstvenu tehnologiju podiznog otvaranja s odsustvom mehaničkih dijelova poput okova za vrata, sajli i opruga. Takva tehnologija u kombinaciji s prednostima fiberglass svjetlopropusnih panela jamči visoki sigurnosni standard te energetsku i operativnu učinkovitost.

industrijska-sekcijska-vrata-sectiolite-st40-10

Sectiolite ST40 više su od običnih sekcijskih vrata. Dugotrajnost vrata i minimalni troškovi održavanja osigurani su jedinstvenom tehnologijom podiznog otvaranja s odsustvom komponenti osjetljivih na trošenje kao što su torzijske opruge. Energetska učinkovitost postignuta je svjetlopropusnim fiberglass panelima koji propuštaju i do 78% dnevnog svjetla, smanjujući potrebu za umjetnim osvjetljenjem unutar radnog prostora.

industrijska-sekcijska-vrata-sectiolite-st40-st40t-10

Sectiolite ST40T je verzija sekcijskih vrata idealna za radna okruženja u kojima cirkuliraju pješaci i motorna vozila. Naime, uz standardna sekcijska vrata Sectiolite u ovoj verziji unutar samih vrata ugrađena su i mala pješačka vrata. Ovakvim pristupom smanjena je potrošnja električne energije na podizanje vrata prilikom prolaska pješaka. Pješačka vrata svojom funkcionalnošću i dizajnom savršeno se uklapaju u sekcijska vrata.

industrijska-sekcijska-vrata-sectiolite-st40-st40s-10

Verzije sekcijskih vrata Sectiolite ST40S nude standardnim sekcijskim vratima dodatne funkcionalnosti ovisno o zahtjevima investitora. Slovo S u nazivu sekcijskih vrata označava opcije Sprint, Strength ili Security. 

Sprint – kombinacija sekcijskih i brzopodiznih  vrata.

Strength – vjetotrootpornost klase 5 (uragani i orkanske bure).

Security – povećana sigurnost prolaza i protuprovalni karakter.

Kliknite za detaljne informacije o našim proizvodima te njihovim tehničkim i sigurnosnim svojstvima

Zanima Vas kako Vam možemo pomoći u ostvarenju Vašeg projekta? Javite nam se!