Nazovite nas na

+385 1 6150 089
menu-hamburger

Sekcijska podizna vrata Sectiolite ST40

Više od običnih sekcijskih vrata.

Sekcijska vrata Sectiolite ST40 kombiniraju podiznu tehnologiju otvaranja s prednostima fiberglass svjetlopropusnih panela. Sectiolite ST40 su više od običnih sekcijskih vrata.

 

Nesmetani rad sekcijskih vrata Sectiolite ST40 osiguran je odsustvom komponenti osjetljivih na trošenje kao što su torzijske opruge. Zahvaljujući ovom proizvodu vaš radni prostor osim pouzdanih sekcijskih vrata minimizira potrošnju energije zbog svjetlopropusnih fiberglass panela koji propuštaju i do 78% dnevnog svjetla, smanjujući potrebu za umjetnim osvjetljenjem unutar radnog prostora.

 

Uz osnovne funkcionalnosti ovih vrata, moguća je izvedba dodatne opreme kao što su staklena vidna polja koja će povećati sigurnost radnog okruženja.

 

Sectiolite ST40 se odlikuje velikom razinom vjetrootpornosti, nepropusnosti zraka i vode. Zahvaljujući velikoj postojanosti na vremenske utjecaje i koroziju, naša sekcijska vrata Spacelite HTU prikladna su i za korištenje u agresivnim okruženjima.

SVOJSTVA PROIZVODA:

 • Izuzetno dugotrajna industrijska vrata
 • Svjetlopropusni fiberglass paneli garantiraju energetsku učinkovitost
 • Odsustnost mehaničkih dijelova sklonih trošenju
 • Jednostavna ugradnja
 • Izuzetno dobro brtvljenje i temperaturna izolacija

DOSTUPNE OPCIJE:

Wet Room – S opcijom “Wet Room” Spacelite HT40 postaju posebna vrata za pranje automobila i lako i pouzdano podnose ekstremne ekološke uvjete ovdje. Svojim kompaktnim dizajnom, tankim vodilicama i smanjenom instalacijskom veličinom mogu se ugraditi na kompaktan način bez ometanja drugih uređaja za pranje. Mogu se postaviti čak i izvan zgrade. Budući da je dizajn identičan standardnoj verziji vrata za slaganje Spacelite HT40, moguće je postići jedinstven dizajn cijele garaže ili auto kuće. Spacelite HT40 u ovoj opciji predstavlja pouzdanu zaštitu od korozije, vodenih mlazova i prašine.

GALERIJA:

  Kontakt forma

  Kliknite za detaljne informacije o našim proizvodima te njihovim tehničkim i sigurnosnim svojstvima

  Zanima Vas kako Vam možemo pomoći u ostvarenju Vašeg projekta? Javite nam se!