Nazovite nas na

+385 1 6150 089
menu-hamburger

Blok Vrata

Jedinstvena kombinacija za visoko frekventna vanjska vrata.

Kao dokaz koliko su Butzbach brza i sekcijska vrata kompaktna predstavljamo vam opciju ‘blok vrata. Ova kombinacija sastoji se od sekcijskih segmentnih vrata Spacelite HT i brzootvarajućih vrata Novosprint Syncro.

 

Ovisno o zahtjevima samom logističkog procesa kombiniraju se svojstva oba tipa vrata. Sekcijska segmentna vrata Spacelite HT služe kao pouzdana i čvrsta vanjska vrata u manje frekventnom periodu dana ili tijekom neradnih sati, dok brzootvarajuća industrijska vrata Novosprint služe u uvjetima pojačane frekvencije prolazaka osoblja i radnih strojeva.

 

Sekcijska segmentna vrata Spacelite HT40 s jedinstvenom tehnologijom segmentnog slaganja panela zadovoljit će sve zahtjeve za pouzdanim i kompaktnim industrijskim vratima s iznimnim termo-izolacijskim karakteristikama. Kada su vrata podignuta, zauzimaju minimalno prostora, to jest nimalo ne smetaju stropnim instalacijama. Zbog izuzetno dobrog brtvljenja svaki proizvodni pogon ili skladište postati će energetski učinkovitiji.

 

Za visoko frekventne dnevne logističke operacije koriste se brzootvarajuća vrata Novosprint koja s brzinom otvaranja i do 5 m/s stvaraju preduvjet da vaš proizvodni pogon ili skladište stvara velike uštede upravo zbog brzine odvijanja logističkih procesa i minimalnog troška održavanja.

 

Za detaljnije informacije o vratima Spacelite i Novosprint, pogledajte stranice s opisom tih proizvoda.

SVOJSTVA PROIZVODA:

  • Kombinacija se koristi ovisno o trenutnim potrebama
  • Jedinstvena tehnologija segmentnog slaganja panela
  • Najbrža industrijska vrata na svijetu: 5 m/s 
  • Izuzetno dobra temperaturna izolacija
  • Jednostavna ugradnja
  • Maksimalno iskorišten radni prostor

GALERIJA:

Kontakt forma

Kliknite za detaljne informacije o našim proizvodima te njihovim tehničkim i sigurnosnim svojstvima

Zanima Vas kako Vam možemo pomoći u ostvarenju Vašeg projekta? Javite nam se!