Nazovite nas na

+385 1 6150 089
menu-hamburger

Zaštitne Brtve

S našim zaštitnim brtvama energetska neučinkovitost više nije opcija

Zaštitne brtve su sastavni dio svakog pretovarnog mjesta. Bez njih, sam pretovarni proces nema smisla, a gubitci zbog izmjene vanjske i unutarnje temperature bili bi izuzetno visoki.

 

Kako bi spriječili mogućnost za gubitcima energije, u našoj ponudi nalazi se više opcija zaštitnih brtvi, ovisno o funkciji samog pretovarnog mjesta i zahtjevima investitora.

 

Standardna zaštitna brtva

Standardna zaštitna brtva je kompletno i sigurno rješenje.

Zahvaljujući svom dizajnu, Inkema zaštitne brtve spremne su za većinu utovarnih vozila.

Osim toga, mogu uvući svoju aluminijsku strukturu tako da u slučaju netočnog postavljanja kamiona, zaštitna brtva apsorbira pritisaki vraća se u početni položaj.
Cilj Inkema standardne zaštitne brtve je osigurati savršeno brtvljenje prilikom utovara i istovara, na takav način da se osiguraju uštede energije i zaštita robe.

Inkema fiksna zaštitna brtva sastavljena je od aluminijskog okvira na koju je ugrađen skup platna koji sjedaju na tijelo pretovarnog vozila.

 

Zaštitna brtva ispunjena pjenom

Zaštitne brtve ispunjene pjenom dizajnirane su za kontrolu temperature.
U određenim dijelovima logističkog centra postoje strogi uvjeti za minimalne gubitke energije uslijed pretovarnog procesa. Najčešće su takvi uvjeti postavljeni na hladnim sektorima.

Upravo iz tog razloga osmišljena je zaštitna brtva ispunjena pjenom kako bi uvijek jamčlia najbolju izolaciju tijekom utovara i istovara.

Okvirna struktura koja je načinjena od oboda pjenaste gume 300 × 300. Nema sumnje da su Inkema zaštitna brtva ispunjena pjenom najbolja opcija za prijenos proizvoda i smrznute robe.

 

Zaštitna brtva na napuhavanje

Najkompletnije rješenje kada su u pitanju zaštitne brtve.
Savršena zaštitna brtva na napuhavanje osigurava značajne uštede energije.Osim što, toplinski izolira izvana, pruža bolju unutarnju higijenu u postrojenju.

Jedna od glavnih razlika u odnosu na druge zaštitne brtve je što se zaštitna brtva na napuhavanje može napuhati i prilagoditi različitim mjerama oko vozila, čime se povećava sigurnost, udobnost i fleksibilnost u manevriranju.

SVOJSTVA PROIZVODA:

  • Vrhunska izolacijska svojstva
  • Jednostavnost korištenja
  • jednostavna ugradnja
  • Potpuno prilagodljivo rješenje

GALERIJA:

Kontakt forma

Kliknite za detaljne informacije o našim proizvodima te njihovim tehničkim i sigurnosnim svojstvima

Zanima Vas kako Vam možemo pomoći u ostvarenju Vašeg projekta? Javite nam se!