Nazovite nas na

+385 1 6150 089
menu-hamburger

Motori za vrata iograde

S automatskim motorom za vrata i ograde podignite dojam Vašeg doma i zaštite parkirna mjesta od neželjenih gostiju.

Motori za krilna vrata i ograde

 

Krilna dvorišna vrata prikladno su i učestalo rješenje u gradskim stambenim zgradama, odnosno na ulazima u haustore koji su limitirani bočnim dimenzijama. S obzirom da ručno otvaranje i zatvaranje takvih vrata oduzima određenu količinu vremena, predlažemo Vam ugradnju automatike za krilna vrata. Na taj način svoja dvorišna vrata moći ćete otvarati iz auta, bez potrebe za izlaskom, a ona će se nakon vašeg prolaska automatski zatvoriti.

 

Kao i kod automatike za klizna vrata, i kod krilnih vrata moguće je vrata otvarati na daljinu uz pomoć daljinskog upravljača, te prijelazom preko induktivne petlje ili pritiskom na mehanički gumb.

 

Na sve tipove automatike za krilna vrata dajemo garanciju od 2 godine.

 

Motori za klizna vrata i ograde

 

Motori za klizna vrata i ograde posebice su traženi od strane rezidencijalnog sektora. U rezidencijalnoj sektoru, automatika primjenu najčešće nalazi kao pogon za dvorišna vrata ili ograde obiteljskih kuća. Ugradnjom naše automatike za vrata vaša dvorišna vrata ili ograda postati će efikasnija i sigurnija.

 

Ovisno o dimenzijama i težini samih vrata, predlažemo vam odgovarajući tip motora koji će zadovoljiti vašim zahtjevima o minimalnoj brzini, broju dnevnih otvaranja i slično.

 

Također, vaša dvorišna vrata mogu se otvarati na više načina. Najučestaliji način otvaranje na daljinu pomoću daljinskog upravljača, a po potrebi moguće otvarati vrata prijelazom motornog vozila preko induktivne petlje ili pritiskom mehaničkog gumba.

 

Na sve tipove automatike za klizna vrata dajemo garanciju od 2 godine.

SVOJSTVA PROIZVODA:

  • Brza i jednostavna instalacija
  • Ograničen ulazak na parking
  • Za vrata i ograde svih dimenzija i težina
  • Širok raspon dodatne opreme

GALERIJA:

    Kontakt forma

    Kliknite za detaljne informacije o našim proizvodima te njihovim tehničkim i sigurnosnim svojstvima

    Zanima Vas kako Vam možemo pomoći u ostvarenju Vašeg projekta? Javite nam se!