Nazovite nas na

+385 1 6150 089
menu-hamburger

O nama

Naša povijest

Tvrtka Tola d.o.o. je obiteljska firma koja posluje u Zagrebu od 1999. godine. Djelatnost naše tvrtke je prodaja, ugradnja i održavanje industrijskih i garažnih  vrata,  automatike za vrata, pretovarnih  mostova i ostale tehnike za opremanje različitih poslovnih i privatnih objekata. 2000. godine postali smo  generalni  zastupnik ugledne njemačke tvrtke Butzbach Gmbh za  jugoistočnu Europu.

tola-industrijska-vrata-logo
tola-industrijska-vrata-misija
Misija

 

“Na temelju individualnog pristupa projektu i vrhunske kvalitete proizvoda, svakom klijentu pružamo proizvod koji će njihovu privatnu ili poslovnu svakodnevicu učiniti jednostavnijom, sigurnijom i efikasnijom.”

Vizija

 

“Pomoću dugogodišnjeg iskustva i uz postojeći know-how želimo pružiti kompanijama u regiji čvrst temelj za domaći i inozemni poslovni uspjeh, a mlađim generacijama zainteresiranima za tehničku struku priliku za konstantan rast i razvoj.”

tola-industrijska-vrata-vizija
tola-industrijska-vrata-prilike-za-zaposljavanje
Prilike za zapošljavanje

Bez obzira na iskustvo i postignute rezultate, želimo proširiti naš stručni tim i spremni smo usvajati znanja i vještine koje sa sobom donose mlađe generacije. Ukoliko mislite da svojim iskustvom i znanjem možete pridonijeti poboljšanju našeg poslovanja, javite nam se sa otvorenom molbom i životopisom.

Kontaktirajte nas i dostavljamo ponudu kroz 24h