Nazovite nas na

+385 1 6150 089
menu-hamburger

Brzootvarajuća vrata Novosprint Mono

Brzootvarajuća vrata za uvjete smanjenog radnog prostora.

Novosprint Mono vrata odgovaraju i na najspecifičnije zahtjeve, pogotovo u uvjetima smanjenog radnog prostora. Ova brzootvarajuća vrata sastoje se od jednog krila koje se bočno otvara i zatvara u jednu stranu. Minimalne dimenzije vrata su 1 metar širine i 1,7 metara visine. Uz Novosprint Mono u mogućnosti ste maksimalno iskoristiti radni prostor.

 

Za Novosprint Mono garantiramo minimalno 500 000 ciklusa otvaranja.

SVOJSTVA PROIZVODA:

  • Idealno rješenje u uvjetima smanjenog radnog prostora
  • Povećava efikasnost logističkog procesa
  • Brzina otvaranja i do 2,5 m/s
  • Zahtijevaju minimalno prostora za ugradnju
  • Minimalna ulaganja u održavanje

DOSTUPNE OPCIJE:

Ground Closure – Ova tehnologija omogućava svim Novosprint vratima da se prilikom zatvaranja mehanički spuste do poda, odnosno nasjednu na pod i na taj način u potpunosti onemoguće ulazak vanjskih čimbenika kao što su prašina, prljavština, hladnoća ili nametnici u radni prostor. 

Hygiene – Tehnologija vodoravnog otvaranja ‘Novosprint Hygiene’ izbjegava izravan kontakt s podom, tako da se ne mogu podići prljavština ili voda s poda s vratima i ispustiti na transportiranu robu. Izvršenje u skladu s propisima o higijeni osigurava lako čišćenje. Uz brzinu otvaranja do 5 m/s Novosprint je pouzdano rješenje za brz i siguran transport i prolaz. Bočno otvaranje daje trenutni pristup cijeloj visini vrata, za razliku od okomitog otvaranja vrata. Novosprint je investicija koja se isplati – većom učinkovitosti u logističkim procesima, ali i većom pouzdanošću i dugotrajnošću.

 

Escape route – Ulazna vrata za bijeg moraju osigurati sigurnost otvaranja u bilo kojem stanju, čak i u slučaju nestanka struje. Novosprint može ispuniti ovaj zahtjev uz odobrenje prema njemačkim propisima. Otvaranje se vrši pomoću sile opruge, pomoću ručne poluge ili automatski u slučaju nestanka struje.

GALERIJA:

Kontakt forma

Kliknite za detaljne informacije o našim proizvodima te njihovim tehničkim i sigurnosnim svojstvima

Zanima Vas kako Vam možemo pomoći u ostvarenju Vašeg projekta? Javite nam se!