Nazovite nas na

+385 1 6150 089
menu-hamburger

Klizna vrata

Pouzdana, dugotrajna i tiha klizna vrata.

Ovaj tip vrata izuzetno je zanimljiv u situacijama kada čvrsta vanjska vrata, zbog prostornih ograničenja, ne smiju zauzimati dodatni prostor unutar samog skladišta ili proizvodnog  pogona. Klizna vrata, kao i preklopna vrata, moguće je izvesti sa i bez donje vodilice. 

 

Sliding Door Silver

Klizna vrata bez donje vodilice s panelima debljine 52mm. Panel ima unutarnji okvir od pocinčanog čelika i izoliran je ubrizganom poliuretanskom pjenom (gustoća pjene od 43 kg/mc).

 

Zahvaljujući nosivoj gornjoj vodilici od 40/10 debljine čeličnog lima, vrata ne trebaju donju vodilicu. Gornja vodilica je također opremljena sa zagradama za fiksiranje na zidovima i ima 4 kotača koji omogučavaju klizanje vrata. Ovo klizanje na gornjoj vodilici pokreće donji 74mm valjak, ležaj i male pločice koje se fiksiraju na podu.

 

Savršeno zatvaranje vrata jamče ‘espagnolette’ vijci koji su instalirani unutar vrata i opremljeni barovima koji osiguravaju zatvaranje na vrhu i na dnu. Ti barovi su izrazito ojačani te pomoću PVC klizača lagano klize. Svi su izrađeni od crnog lakiranog pocinčanog čelika. Središnje zatvaranje osigurano je PVC čepom instaliranim na podu.

 

Gumene brtve od 50mm izrađene od crne prirodne EPDM gume, koji je vrlo otporna i omogućava savršeno zatvaranje.
Crni aluminijski profili su fiksni na vrhu i dnu vrata. Ovi profili su predisponirani za dodavanje četke od najlona za savršeno zatvaranje vrata.

 

Vrata se mogu isporučiti za ručno zatvaranje, ali mogu biti opremljene i motornim pogonom.
Za vrata jamčimo funkcionalnost na temperaturi između -30°C i +70°C.

SVOJSTVA PROIZVODA:

  • Bez donje vodilice
  • Izuzetan izolacijski karakter
  • Pouzdana i dugotrajna
  • Štede radni prostor
  • Ručna ili automatizirana
  • Funkcionalna na temperaturama od -30°C do +70°C.

GALERIJA:

Kontakt forma

Kliknite za detaljne informacije o našim proizvodima te njihovim tehničkim i sigurnosnim svojstvima

Zanima Vas kako Vam možemo pomoći u ostvarenju Vašeg projekta? Javite nam se!