Nazovite nas na

+385 1 6150 089
menu-hamburger

Butzbach hangarska vrata

Najpouzdanija hangarska vrata na globalnom tržištu.

Operativni procesi u zrakoplovnoj industriji, ali i u ostalim industrijama koje se bave proizvodnjom ili skladištenjem velikih proizvoda, zahtijevaju visoku razinu organizacije, učinkovitosti i pouzdanosti. Hangarska vrata Butzbach u potpunosti zadovoljavaju te uvjete.

 

S više od 800 projekata u zadnjih 30 godina vezanih uz hangarska vrata, Butzbach i mi kao njihovi partneri, stekli smo nevjerojatno iskustvo i znanje u projektiranju i ugradnji ovakvog tipa vrata.

 

Sva hangarska vrata iz ove serije dolaze s fiberglass svjetlopropusnim panelima koji čine Vaše skladište energetski učinkovitije iz više razloga. Jedan od razloga je i količina svjetla koju ovakvi paneli propuštaju i smanjuju potrebu za unutarnjim osvjetljenjem unutar samog skladišta. Radi se o svjetlopropusnosti od visokih 78%. Drugi razlog je izrazito dobro brtvljenje ovih vrata koje sprječava izmjenu topline s okolinom i gubitak energije uslijed izmjene.  Ova hangarska vrata izrazito su jednostavna za korištenje i lako se kreću po vodilicama. Osim motornog pogona, vrata se mogu ručno otvarati i zatvarati iznenađujućom lakoćom.

 

Prilagođavamo se dimenzijama i rasporedu svih vrsta hangara i to sa sljedeća 3 modela hangarskih vrata:

 

Sliding Doors

Kod Butzbach hangarskih vrata s kliznim otvaranjem krila vrata su neovisna jedno o drugom i samostalno se pomiču. Na taj način omogućena je potpuna operativna fleksibilnost. Moguća je i iskoristivost kompletne širine otvora ukoliko se krila slažu na vanjskoj strani objekta. Zbog navedenih karakteristika, ova hangarska vrata osiguravaju da se svi operativni procesi odvijaju po rasporedu na jednostavniji i fleksibilniji način.

Telescopic Sliding Doors

Hangarska vrata Butzbach s teleskopskim kliznim otvaranjem imaju krila koja su međusobno povezana. Spomenuta krila se u ovom slučaju otvaraju i zatvaraju simultano i istom brzinom. Osim izvedbe sa slaganjem krila unutar širine hangara, postoji opcija slaganja krila izvan gabarita hangara kako bi se iskoristila kompletna širina otvora.

‘Round-the-corner’ Doors

U izvedbi zaokretnih Butzbach hangarskih vrata s ‘Round-the-corner’ tehnologijom paneli se slažu na bočnim unutarnjim ili vanjskim zidovima hangara, ovisno o zahtjevima projekta. Kada su hangarska vrata otvorena, širina hangara je dostupna u cijelosti. Ovakva vrata idealno su rješenje za hangare s kružnim tlocrtom, a zbog toga što su vodilice smještene uz zidove hangara, gubitak prostora je minimalan.

SVOJSTVA PROIZVODA:

  • Visoka operativna učinkovitost
  • Prirodno osvjeteljenje unutar radnog prostora
  • Individualizirani pristup svakom projektu
  • Boje fiberglassa: briliant, safir-plava i smaragd-zelena
  • Mogućnost slaganja krila vrata izvan gabarita hangara

GALERIJA:

Kontakt forma

Kliknite za detaljne informacije o našim proizvodima te njihovim tehničkim i sigurnosnim svojstvima

Zanima Vas kako Vam možemo pomoći u ostvarenju Vašeg projekta? Javite nam se!