Nazovite nas na

+385 1 6150 089
menu-hamburger

Brzootvarajuća vrata Novosprint Syncro

Najbrža industrijska vrata na svijetu | Otvaranje do 5 m/s.

Brzootvarajuća vrata Novosprint Syncro zbog vrhunske tehnologije i principa bočnog otvaranja predstavljaju najbolje rješenje za brz i siguran promet ljudi i radnih strojeva. Za razliku od ostalih industrijskih vrata s vertikalnim otvaranjem, Novosprint Syncro industrijska vrata uz pomoć tehnologije bočnog otvaranja raspolažu sa potpunom visinom prolaza u puno kraćem roku. 

 

Na taj način povećana je i sigurnost radnog mjesta. Novosprint Syncro vrata su zbog svoje kvalitete i dugotrajnosti isplativo rješenje za kompanije s jasnom vizijom koje žele ubrzati unutarnje logističke procese i smanjiti troškove održavanja, a upravo takvim poduzećima jamčimo 500.000 otvaranja i zatvaranja. 

 

Ovisno o zahtjevima, Novosprint Syncro brzootvarajuća vrata izvediva su s jednostrukom ili dvostrukom stijenkom radi bolje izolacije i smanjenja buke. Dodatna vrijednost ovih brzootvarajućih vrata je i ta da mogu služiti kao unutarnja, ali i vanjska vrata.

SVOJSTVA PROIZVODA:

  • Brzina otvaranja i do 5m/s
  • Povećana sigurnost i brzina za logističke procese
  • Idealna za područja s nadzorom temperature
  • Produženi životni vijek i u uvjetima intenzivnog korištenja
  • Jednostavna ugradnja
  • Minimalna ulaganja u održavanje

DOSTUPNE OPCIJE:

Ground Closure – Ova tehnologija omogućava svim Novosprint vratima da se prilikom zatvaranja mehanički spuste do poda, odnosno nasjednu na pod i na taj način u potpunosti onemoguće ulazak vanjskih čimbenika kao što su prašina, prljavština, hladnoća ili nametnici u radni prostor.

Hygiene – Tehnologija vodoravnog otvaranja ‘Novosprint Hygiene’ izbjegava izravan kontakt s podom, tako da se ne mogu podići prljavština ili voda s poda s vratima i ispustiti na transportiranu robu. Izvršenje u skladu s propisima o higijeni osigurava lako čišćenje. Uz brzinu otvaranja do 5 m/s Novosprint je pouzdano rješenje za brz i siguran transport i prolaz. Bočno otvaranje daje trenutni pristup cijeloj visini vrata, za razliku od okomitog otvaranja vrata. Novosprint je investicija koja se isplati – većom učinkovitosti u logističkim procesima, ali i većom pouzdanošću i dugotrajnošću.

 

Escape route – Ulazna vrata za bijeg moraju osigurati sigurnost otvaranja u bilo kojem stanju, čak i u slučaju nestanka struje. Novosprint može ispuniti ovaj zahtjev uz odobrenje prema njemačkim propisima. Otvaranje se vrši pomoću sile opruge, pomoću ručne poluge ili automatski u slučaju nestanka struje.

GALERIJA:

Kontakt forma

Kliknite za detaljne informacije o našim proizvodima te njihovim tehničkim i sigurnosnim svojstvima

Zanima Vas kako Vam možemo pomoći u ostvarenju Vašeg projekta? Javite nam se!