Nazovite nas na

+385 1 6150 089
menu-hamburger

Specijalne izvedbe

Efikasna rješenja u vrlo specifičnim industrijskim uvjetima.

Kada instalacija ili operativna upotreba zahtijeva specifično rješenje za vrata, prilagođavamo posebna rješenja za Vas, koje zadovoljavaju Vaše zahtjeve u odnosu na vizualni dizajn i funkciju.

 

U praksi se često susrećemo sa zahtjevima koji nisu standardni, ne zbog prostornih ili energetskih mogućnosti, već zbog specifičnih vozila koja cirkuliraju unutar proizvodnog pogona ili skladišta. Jedan od primjera takve situacije su industrijska vrata za skladišta tramvaja koja moraju imati usjek zbog napona. 

 

Osim specifičnih vozila, specifični zahtjevi za industrijskim vratima javljaju se u proizvodnim pogonima i skladištima koja nisu u mogućnosti micati postojeće instalacije pa je potrebno na vratima projektirati odgovarajuće usjeke. Na taj način vrata funkcioniraju kao i u standardnim uvjetima, a ne događa se gubitak energije zbog izmjene topline između prostorija.

 

Najčešća primjena specijalnih izvedbi potrebna je kod industrijskih vrata u brodogradnji ili zrakoplovnoj industriji zbog veličine brodova, odnosno aviona.

 

Ukoliko specifični zahtjev vezan uz ugradnju industrijskih vrata i niste sigurni kako izvesti rješenje, javite nam se kako bismo za Vaš proizvodni pogon ili skladište projektirali najbolje moguće rješenje.

Kontakt forma

Kliknite za detaljne informacije o našim proizvodima te njihovim tehničkim i sigurnosnim svojstvima

Zanima Vas kako Vam možemo pomoći u ostvarenju Vašeg projekta? Javite nam se!