Nazovite nas na

+385 1 6150 089
menu-hamburger

Brzopodizna i brzootvarajuća vrata

U uvjetima visoke frekvencije prolazaka osoblja i radnih strojeva, nužno je imati pouzdana brza industrijska vata. U našoj ponudi brzootvarajućih podiznih vrata naći ćete proizvode koji u potpunosti zadovoljavaju navedeni uvjet.

Ova izuzetno brza vrata kombiniraju sve prednosti tradicionalnih sekcijskih vrata i brzih vrata u jednom proizvodu.

Brzopodizna vrata Sprint su izuzetno su prikladna za ugradnju na vanjski zid. Ova iznimno brza podizna vrata kombiniraju sve prednosti tradicionalnih podiznih vrata i brzih vrata u jednom proizvodu.

Brzopodizna vrata Lampo Crash su fleksibilna i samoregulirajuća rolo vrata

Lampo Crash su inovativana samoregulirajuća i fleksibilna brzopodizna rolo vrata, dizajnirana za potrebe odjeljivanja i izoliranja određenih radnih prostora unutar proizvodnih pogona i industrijskih skladišta.

brzopodizna-brza-vrata-laser-careglio-tola-1

Brzopodizna vrata Lampo dizajnirana su kako bi zadovoljila potrebu jednostavnog i brzog prolaza u trgovinama, skladištima, bolnicama, trgovačkim centrima i ostalim prostorima gdje postoji potreba za podjelom ili razdavajanjem prostora.

brzopodizna-brza-vrata-laser-careglio-tola

Brzina otvaranja i zatvaranja, toplinska i zvučna izolacija te trajnost i sigurnost, karakteristike su koje odlikuju brzopodizna vrata Laser.

Kliknite za detaljne informacije o našim proizvodima te njihovim tehničkim i sigurnosnim svojstvima

Zanima Vas kako Vam možemo pomoći u ostvarenju Vašeg projekta? Javite nam se!