Nazovite nas na

+385 1 6150 089
menu-hamburger

REFERENCE

U 20 godina poslovanja prikupili smo značajan broj zadovoljnih klijenata i odrađenih projekata, kako industrijskih, tako i privatnih. Iako smo ponosni na sve što radimo, bilo bi dosta teško detaljno opisati sve obavljene poslove, tako da ćemo izdvojiti samo neke od njih.

ZAGREBAČKI ELEKTRIČNI TRAMVAJ

Zbog velikog broja autobusa i tramvaja kojima upravlja, ZET u svojim garažama i servisnim radionicama mora osigurati kvalitetnu protočnost i sigurne radne uvjete.

 

Upravo zato su nas angažirali 2017. godine kako bismo im svojim znanjem i vrhunskim proizvodima pomogli postići navedene zahtjeve.

 

Ugradili smo preko 40 sekcijskih segmentnih i brzootvarajućih vrata Butzbach koja su ubrzala logističke procese, povećala sigurnost na radnom mjestu i maksimizirala energetsku učinkovitost.

 

Mjesta ugradnje: Podsused, Trešnjevka, Dubrava

HRVATSKE AUTOCESTE

Suradnja s HAC-om traje od 2006. godine.

 

Na autocesti A1 konstantan problem predstavljaju jaki vjetrovi koji mogu nanijeti veliku materijalnu štetu na centrima za održavanje i kontrolu prometa.

 

Taj problem riješen je ugradnjom 30-ak naših sekcijskih vrata Butzbach koja su otporna na udare vjetra klase 5. To znači da su industrijska vrata, odnosno cijeli objekt kojega ista štite, sigurna od udara orkanske bure. 

 

Mjesta ugradnje: COKP Vrgorac, COKP Maslenica, COKP Šibenik

JANAF – Termin Omišalj

U JANAF-u su 2012. godine krenuli s obnovom vatrogasne stanice i povjerili nam zadatak ugradnje najkvalitetnijih industrijskih vrata koja moraju biti energetska učinkovita, dugotrajna i otporna na udare orkanske bure.

 

Spomenute zahtjeve riješili smo ugradnjom sekcijskih zakretnih vrata Spacelite ST40. Ta vrata ne zadovoljavaju samo uvjet otpornosti i dugotrajnosti, već zbog fiberglass svjetlopropusnih panela omogućavaju prirodno osvjetljenje i energetsku učinkovitost unutar samog objekta.

 

Mjesto ugradnje: Omišalj, Krk

KONZUM

2014. ostvarili smo suradnju s Konzumom, hrvatskim trgovačkim lancem. 

 

U želji da ubrzaju svoje logističke procese i povećaju sigurnost radnog okruženja, naručili su 40 industrijskih vrata Butzbach koja su u potpunosti zadovoljila sve zahtjeve.

 

Radnici u distributivnim centrima bili su zadovoljni jer su zadatke obavljali na brži i sigurniji način.

 

Mjesta ugradnje: LDC Zagreb, LDC Dugopolje

neki od naših partnera

Kliknite za detaljne informacije o našim proizvodima te njihovim tehničkim i sigurnosnim svojstvima

Kontaktirajte nas i dostavljamo ponudu kroz 24h