Nazovite nas na

+385 1 6150 089
menu-hamburger

Butzbach brzootvarajuća vrata

Ukoliko Vaše skladište ili proizvodni pogon karakterizira visoka frekventnost prolaza osoblja i radnih strojeva, kao rješenje odaberite Butzbach brzootvarajuća vrata. Ona zbog bočnog principa otvaranja i brzine otvaranja do 5 m/s izrade osiguravaju neometan prolaz bez zaustavljanja radnih strojeva, minimiziranje troškove održavanja te maksimiziraju energetsku učinkovitost.

Brzootvarajuća rolo vrata Novosprint Syncro. Najbrža industrijska vrata na svijetu s brzinom otvaranja do 5 m/s.

Najbrža industrijska vrata na svijetu s brzinom otvaranja i do 5 m/s. Brzootvarajuća vrata Novosprint Syncro zbog vrhunske tehnologije i bočnog otvaranja predstavljaju najbolje rješenje za brz i siguran promet ljudi i radnih strojeva. 

Novosprint SyncroXL su industrijska brzootvarajuća rolo vrata specijalno dizajnirana za velike otvore širine do 6 metara i visine do 9 metara.

Novosprint SyncroXL su brzootvarajuća vrata specijalno dizajnirana za velike otvore širine do 6 metara i visine do 9 metara. Usprkos većim dimenzijama, SyncroXL ne gubi na svojoj brzini i sigurnosti, a tehnologija bočnog otvaranja opet daje prednost nad industrijskim vratima s vertikalnim otvaranjem. 

Brzootvarajuća industrijska rolo vrata Novosprint Mono za uvjete smanjenog radnog prostora.

Novosprint Mono vrata odgovaraju i na najspecifičnije zahtjeve, pogotovo u uvjetima smanjenog radnog prostora. Ova brzootvarajuća vrata sastoje se od jednog krila koje se bočno otvara i zatvara u jednu stranu. Minimalne dimenzije vrata su 1 metar širine i 1,7 metara visine.

Brzootvarajuća industrijska rolo vrata Butzbach Novosprint Duo sa neovisnim kretanjem krila vrata.

Novosprint Duo brzootvarajuća vrata rješenje je koje u prvi plan stavlja individualne zahtjeve i u potpunosti ih zadovoljava. Prednost ovih brzootvarajućih vrata je neovisno kretanje krila vrata, to jest ova vrata se ponašaju kao dvoja vrata u jednima. Osim što se krila mogu otvarati neovisno jedna o drugom, sama krila mogu biti i različitih dimenzija.

Butzbach blok vrata. Jedinstvena kombinacija za visoko frekventna vanjska vrata.

Koliko su Butzbach brzootvarajuća i sekcijska vrata kompaktna na najbolji način predstavlja opcija ‘Blok vrata’. Ova kombinacija sastoji se od sekcijskih segmentnih vrata Spacelite HT i brzootvarajućih vrata Novosprint Syncro. Ovisno o zahtjevima logističkog procesa kombiniraju se svojstva oba tipa vrata. Spacelite HT služe kao pouzdana i čvrsta vanjska vrata u manje frekventnom periodu dana, dok Novosprint Syncro služe u uvjetima pojačane frekvencije prolazaka.

Kliknite za detaljne informacije o našim proizvodima te njihovim tehničkim i sigurnosnim svojstvima

Zanima Vas kako Vam možemo pomoći u ostvarenju Vašeg projekta? Javite nam se!