Nazovite nas na

+385 1 6150 089
menu-hamburger

Pretovarne kućice

Za pretovarni proces koji se odvija izvan samog skladišta.

Samostojeći okviri i pretovarne kućice su posebno dizajnirana rješenja pomoću kojih se ubrzava pretovarni proces, poboljšava unutarnja izolacija skladišta i povećava kapacitet samog skladišta.

 

All in One

Inkema je dizajnirala integrirano rješenje All in One, koje se sastoji od samostojećeg okvira, pretovarne rampe i pretovarne kućice. Pomoću ovog proizvoda svakom klijentu omogućeno je proširenje utovarnih kapaciteta bez potrebe za izvođenjem dodatnih građevinskih radova ili utjecaja na postojeću prostornu raspoloživost skaldišta.

Ugradnja je jednostavna i brza zahvaljujući kompaktnom dizajnu. Sva All in One rješenja u skladu su s EU propisima.

Ugradnjom ovog proizvoda poboljšava operativna i energetska učinkovitost samog pretovarnog procesa zahvaljujući visokoj toplinskoj i higijenskoj izolaciji.

 

Samostojeći pretovarni okvir

Povećava prostornu učinkovitost skladišta.

Slobodno stojeći okvir izrađen je od metala i pretovarni otvor. Samostojeći okviri poboljšavaju radne uvjete i rukovanje robom zahvaljujući visokoj razini brtvljenja i higijene.

Ova struktura omogućuje potpunu iskoristivost unutarnjeg prostora skladišta. To je također dobro rješenje za minimiziranje gubitaka temperature u kombinaciji s brzim vratima, kućicom za utovar i sekcijskim vratima.

 

Pretovarne kućice

Pretovarne kućice povezuju pretovarno mjesto s vozilom.

Standardni krov pretovarne kućice formiran je posebnom anti-drip rebrastom pločom s nagibom koji sprječava nakupljanje vode i dopušta ispuštanje kišnice u spremnik s prednje strane.

Pretovarna kućica ugrađuje se kako bi se poboljšala ušteda energije i povećala toplinska izolacija između zgrade i utovarnog prostora.

 

Sistemi za hladnjače

Od iznimne važnosti za industrije gdje je sprečavanje gubitka temperature kritični faktor.

Proces utovara i istovara robe na utovarnim rampama je vrlo važna točka, posebno za instalacije koje zahtijevaju visoku razinu brtvljenja. Stoga je Inkema dizajnirala set od različita sustava za hladno skladištenje koji su potpuno prilagodljivi svakoj instalaciji koja to zahtijeva. Rad sustava za hladno skladištenje je vrlo jednostavan, jer omogućuje vozaču da sigurno dovede kamion u utovarni prostor zahvaljujući senzorima koji prepoznaju položaj vozila i semafor koji signalizira položaj vozaču.

SVOJSTVA PROIZVODA:

 • Potpuno individualizirana rješenja
 • Visoka toplinska izolacija i brtvljenje
 • Širok izbor dodatne opreme
 • Jednostavno korištenje
 • Naglašena energetska učinkovitost
 • Maksimalna iskoristivost unutarnjeg prostora skladišta
 • Povećava operativnu učinkovitost

GALERIJA:

  Kontakt forma

  Kliknite za detaljne informacije o našim proizvodima te njihovim tehničkim i sigurnosnim svojstvima

  Zanima Vas kako Vam možemo pomoći u ostvarenju Vašeg projekta? Javite nam se!