Nazovite nas na

+385 1 6150 089
menu-hamburger

Sekcijska podizna vrata Sectiolite ST40S

Vaša podizna sekcijska vrata u verziji Sprint, Strength ili Security.

Verzija sekcijskih vrata Sectiolite ST40S nude standardnim sekcijskim vratima dodatne funkcionalnosti ovisno o zahtjevima investitora. Slovo S u ovom slučaju karakterizira brzinu, snagu i sigurnost.

 

Ukoliko vaša sekcijska vrata trebaju imati veću brzinu tada ćete se odlučiti za varijantu ‘Sprint’. Moguće je postići brzinu otvaranja i do 1,5 m/s što je za čvrsta sekcijska vrata izvanredna brzina.

 

Za industrijske ili skladišne pogone s učestalim vanjskim utjecajem jakog vjetra, idealno rješenje je opcija ‘Strength’ koji nudi vjetrootpornost klase 5. To znači da ova sekcijska vrata bez problema funkcioniraju u uvjetima uragana ili orkanske bure. Ovaj problem karakterističan je za aerodrome, brodogradilišta i centre za održavanje na autocestama.

 

Ukoliko vaša vrata želite dodatno zaštititi od pokušaja provala i pojačati sigurnost prolaza, opcija ‘Security’ je pravo rješenje.

SVOJSTVA PROIZVODA:

 • Operabilnost u uvjetima uragana i orkanske bure
 • Brzina otvaranja i do 1,5 m/s
 • Svjetlopropusni fiberglass paneli garantiraju energetsku učinkovitost
 • Protuprovalni karakter
 • Jednostavna ugradnja
 • Dugotrajna industrijska vrata

DOSTUPNE OPCIJE:

Sprint – Sectiolite ST40S u svojoj opciji Sprint nudi idealnu sintezu brzine (do 1,5 m / s) i izdržljivosti. Omogućuje pouzdan, ekonomičan rad s niskim troškovima rada tijekom mnogih godina. Idealan je za pouzdanu i bezopasnu primjenu s do 100 000 ciklusa otvaranja godišnje.

 

Security – prva i jedina industrijska vrata otporna na provale, klase zaštite WK3 (certificirana prema DIN V ENV 1627) s prozirnim staklenim vlaknima i izvanrednim dizajnom. Zaštitite svoje dragocjenosti i uživajte u njihovoj posebnoj funkciji, jednostavnom rukovanju i dizajnu.

GALERIJA:

  Kontakt forma

  Kliknite za detaljne informacije o našim proizvodima te njihovim tehničkim i sigurnosnim svojstvima

  Zanima Vas kako Vam možemo pomoći u ostvarenju Vašeg projekta? Javite nam se!