Nazovite nas na

+385 1 6150 089
menu-hamburger

Butzbach sekcijska segmentna

Sekcijska segmentna vrata Spacelite su jedinstveno rješenje na globalnom tržištu industrijskih vrata. Takva jedinstvenost postignuta je segmentnim slaganjem panela vrata na gornju konzolu i fiberglass svjetlopropusnim panelima. Maksimizirajte operativnu, prostornu i energetsku učinkovitost uz Butzbach Spacelite. 

industrijska-sekcijska-segmentna-vrata-butzbach-spacelite-ht40-110

Spacelite HT40 sekcijska segmentna vrata jedinstvena su industrijska vrata na globalnom tržištu. Ona štede prostor uz pomoć tehnologije segmentnog slaganja panela, visoku energetsku učinkovitost postižu fiberglass svjetlopropusnim panelima, a zbog vrhunske kvalitete izrade i dokazane dugotrajnosti minimizirani su troškovi održavanja.

industrijska-sekcijska-segmentna-vrata-butzbach-spacelite-htvision-10

Spacelite HTvision su sekcijska segmentna vrata dizajnom prilagođena za primjenu u modernom i reprezentativnom okruženju. Ova vrata posjeduju sva svojstva Butzbach Spacelite vrata, ali dolaze u izvedbi s potpuno staklenim panelima i na taj način pretvaraju industrijska vrata u pomičnu staklenu stijenu. Spacelite HTvision sekcijska segmentna vrata su idealno rješenje za izložbene prostore.

industrijska-sekcijska-segmentna-vrata-butzbach-spacelite-ht150-10

Kada sekcijska segmenta vrata Spacelite HT40 ne mogu zadovoljiti dimenzijskim zahtjevima, rješenje je u Spacelite HT60, HT80 i HT150 sekcijskim segmentnim vratima. Svi navedeni tipovi posjeduju karakteristike Spacelite sekcijskih vrata, a jedina razlika uz mogućnost većih dimenzija je u debljini panela upravo kako bi zadovoljili sve individualne zahtjeve, ali i standarde kao što su naprimjer otpornost na vjetar klase 4. Izvedba ovakvih vrata moguća je do širine od 15 metara i visine do 16 metara.

industrijska-blok-sekcijska-brza-brzootvarajuca-sekcijska-vrata-novosprint-syncro-spacelite-ht40-01

Koliko su Butzbach brzootvarajuća i sekcijska vrata kompaktna na najbolji način predstavlja opcija ‘Blok vrata’. Ova kombinacija sastoji se od sekcijskih segmentnih vrata Spacelite HT i brzootvarajućih vrata Novosprint Syncro. Ovisno o zahtjevima logističkog procesa kombiniraju se svojstva oba tipa vrata. Spacelite HT služe kao pouzdana i čvrsta vanjska vrata u manje frekventnom periodu dana, dok Novosprint Syncro služe u uvjetima pojačane frekvencije prolazaka.

Kliknite za detaljne informacije o našim proizvodima te njihovim tehničkim i sigurnosnim svojstvima

Zanima Vas kako Vam možemo pomoći u ostvarenju Vašeg projekta? Javite nam se!