Nazovite nas na

+385 1 6150 089
menu-hamburger

Butzbach sekcijska segmentna vrata

Sekcijska segmentna vrata Spacelite su jedinstveno rješenje na globalnom tržištu industrijskih vrata. Takva jedinstvenost postignuta je segmentnim slaganjem panela vrata na gornju konzolu i fiberglass svjetlopropusnim panelima. Maksimizirajte operativnu, prostornu i energetsku učinkovitost uz Butzbach Spacelite. 

Sekcijska segmentna vrata Spacelite HT40. Segmentno slaganje panela - jedinstvena tehnologija na globalnom tržištu.

Spacelite HT40 sekcijska segmentna vrata jedinstvena su industrijska vrata na globalnom tržištu. Ona štede prostor uz pomoć tehnologije segmentnog slaganja panela, visoku energetsku učinkovitost postižu fiberglass svjetlopropusnim panelima, a zbog vrhunske kvalitete izrade i dokazane dugotrajnosti minimizirani su troškovi održavanja.

Sekcijska segmentna vrata Spacelite HTvision. Segmentno slaganje panela - jedinstvena tehnologija na globalnom tržištu.

Spacelite HTvision su sekcijska segmentna vrata dizajnom prilagođena za primjenu u modernom i reprezentativnom okruženju. Ova vrata posjeduju sva svojstva Butzbach Spacelite vrata, ali dolaze u izvedbi s potpuno staklenim panelima i na taj način pretvaraju industrijska vrata u pomičnu staklenu stijenu. Spacelite HTvision sekcijska segmentna vrata su idealno rješenje za izložbene prostore.

Segmentna sekcijska vrata Spacelite HT60/HT80/HT150. Zadržite sve karakteristike Spacelite serije i kod vrata većih dimenzija.

Kada sekcijska segmenta vrata Spacelite HT40 ne mogu zadovoljiti dimenzijskim zahtjevima, rješenje je u Spacelite HT60, HT80 i HT150 sekcijskim segmentnim vratima. Svi navedeni tipovi posjeduju karakteristike Spacelite sekcijskih vrata, a jedina razlika uz mogućnost većih dimenzija je u debljini panela upravo kako bi zadovoljili sve individualne zahtjeve, ali i standarde kao što su naprimjer otpornost na vjetar klase 4. Izvedba ovakvih vrata moguća je do širine od 15 metara i visine do 16 metara.

Butzbach blok vrata. Jedinstvena kombinacija za visoko frekventna vanjska vrata.

Koliko su Butzbach brzootvarajuća i sekcijska vrata kompaktna na najbolji način predstavlja opcija ‘Blok vrata’. Ova kombinacija sastoji se od sekcijskih segmentnih vrata Spacelite HT i brzootvarajućih vrata Novosprint Syncro. Ovisno o zahtjevima logističkog procesa kombiniraju se svojstva oba tipa vrata. Spacelite HT služe kao pouzdana i čvrsta vanjska vrata u manje frekventnom periodu dana, dok Novosprint Syncro služe u uvjetima pojačane frekvencije prolazaka.

Kliknite za detaljne informacije o našim proizvodima te njihovim tehničkim i sigurnosnim svojstvima

Zanima Vas kako Vam možemo pomoći u ostvarenju Vašeg projekta? Javite nam se!