Nazovite nas na

+385 1 6150 089
menu-hamburger

Segmentna vrata Spacelite HT40

Segmentno slaganje panela - jedinstvena tehnologija na globalnom tržištu.

Spacelite HT40 sekcijska segmentna vrata jedinstvena su industrijska vrata na globalnom tržištu. Ona štede prostor, energetski su i ekonomski učinkovita. Tehnologija segmentnog slaganja panela na konzolu iznad vrata omogućava da vrata u gornjoj poziciji zauzimaju izrazito malo prostora te ne smetaju rasvjetnim tijelima i ostalim instalacijama na stropu, a fiberglas svjetlopropusni paneli propuštaju i do 78% dnevnog svjetla, odnosno smanjuju potrebu za umjetnim osvjetljenjem i na taj način čine radni prostor energetski učinkovitijim. Osim toga, panelima od dvostrukog  sloja fiberglassa postignuta je izvrsna temperaturna izolacija.

 

Ova sekcijska vrata zbog svojih kvaliteta odlikuju dugotrajnost i pouzdanost, što ide u prilog njihovoj ekonomskoj učinkovitosti. Po potrebi, paneli mogu biti napravljeni od izolacijskog stakla kako bi se dodatno povećala sigurnost radnog prostora. Osim svjetlopropusnosti, ova sekcijska vrata posjeduju izvrsne izolacijske karakteristike zbog dvostrukog sloja fiberglass panela koja sprječavaju bespotrebni gubitak energije i utjecaj vanjskih čimbenika na unutarnji radni prostor.

 

Prilikom dizajniranja ovih vrata namjerno nisu korišteni vanjski okovi, sajle i opruge kao što je slučaj kod drugih proizvođača, a upravo iz razloga minimiziranja troškova održavanja i zadovoljavanja visokih sigurnosnih standarda. Spacelite HT40 sekcijska vrata dostupna su za dimenzije do 5,5 metara širine i do 9 metara visine.

SVOJSTVA PROIZVODA:

  • Tehnologija segmentnog slaganja panela
  • Vrhunski materijali i izrada
  • ‘Fiberglass’ svjetlopropusni paneli
  • Visoka energetska učinkovitost
  • Minimalna ulaganja u održavanje
  • Nema torzijskih opruga, sajli i okova
  • Visoki sigurnosni standardi

DOSTUPNE OPCIJE:

Wet Room – S opcijom “Wet Room” Spacelite HT40 postaju posebna vrata za pranje automobila i lako i pouzdano podnose ekstremne ekološke uvjete ovdje. Svojim kompaktnim dizajnom, tankim vodilicama i smanjenom instalacijskom veličinom mogu se ugraditi na kompaktan način bez ometanja drugih uređaja za pranje. Mogu se postaviti čak i izvan zgrade. Budući da je dizajn identičan standardnoj verziji vrata za slaganje Spacelite HT40, moguće je postići jedinstven dizajn cijele garaže ili auto kuće. Spacelite HT40 u ovoj opciji predstavlja pouzdanu zaštitu od korozije, vodenih mlazova i prašine.

 

Insulation – Opcija koja odgovara i na one najveće zahtjeve za toplinskom izolacijom. Poboljšana izolacijska svojstva postignuta su s dodatnim slojevima staklenih vlakana unutar panela i aluminijskim profilima s učinkovitim termičkim prekidom. Kao rezultat dobivate Spacelite s dvostrukim brtvljenjem strukture vrata i sa trostrukim četkastim brtvama kako bi se izbjegli gubici energije.

GALERIJA:

Kontakt forma

Kliknite za detaljne informacije o našim proizvodima te njihovim tehničkim i sigurnosnim svojstvima

Zanima Vas kako Vam možemo pomoći u ostvarenju Vašeg projekta? Javite nam se!