Nazovite nas na

+385 1 6150 089
menu-hamburger

Sekcijska i podizna vrata

Sekcijska vrata prilagođena specifičnim potrebama.

Sva naša sekcijska vrata dolaze u standardnoj izvedbi izoliranih panela debljine 40 mm. Sami paneli dostupni su u različitim izvedbama. Na primjer, postoje paneli sa zaštitom od prstiju S40 i paneli bez zaštite od prstiju T40. A40 je premium proizvod u okvirima standardnih sekcijskih vrata. Snažna, pouzdana i izdržljiva aluminijska vrata s širokim rasponom opcija.

 

S40 – najčešće korištena sekcijska vrata. S40 je univerzalno primjenjiv panel, izrađen od čelika. Čelični sendvič paneli debljine 40 mm imaju zaštitu od prstiju, jer fokus stavljamo na sigurnosti. Pojačani sloj čelika s vanjske strane i vatrootporna poliuretanska unutarnja pjenasta jezgra osiguravaju visoku izolacijsku vrijednost.

 

T40 – model T40 je čelični sendvič panel koji, kao i S40, ima čelične ploče panela odvojene jezgrom od poliuretanske pjene otporne na vatru. 

 

A40 – A40 sekcijskavrata izrađena su od horizontalnih aluminijskih ploča profila koji ne zahtijevaju održavanje i imaju zaštitu od prstiju. Zanimljiva stvar kod ovih panela je u tome što se mogu izraditi po specifikacijama i opremiti s mnogim vrstama punjenja i ostakljenja.

A40 paneli također često služe kao ostakljeni dijelovi u S40 ili T40, koji osiguravaju dodatni prijenos svjetla i elegantan izgled.

Paneli su standardno izrađeni od eloksiranog aluminija. Međutim, oni također mogu biti obloženi prahom u bilo kojoj željenoj RAL boji.

SVOJSTVA PROIZVODA:

  • Snažna, pouzdana i dugotrajna sekcijska vrata
  • Zaštita za prste
  • Paneli debljine 40 mm
  • Jednostavna ugradnja
  • Širok izbor dodatne opreme

GALERIJA:

Kontakt forma

Kliknite za detaljne informacije o našim proizvodima te njihovim tehničkim i sigurnosnim svojstvima

Zanima Vas kako Vam možemo pomoći u ostvarenju Vašeg projekta? Javite nam se!