Nazovite nas na

+385 1 6150 089
menu-hamburger

COMPACT – Industrijska vrata koja to ne moraju biti

U današnje vrijeme više nije dovoljno imati lijepa garažna vrata – cilj investitora je imati lijepa i funkcionalna garažna vrata. Funkcionalnost najčešće pati kada za garažna vrata nije predviđeno dovoljno slobodnog prostora za ugradnju ili kada se u prostoru međusobno presreću vodilice za garažna vrata i ostale stropne instalacije. Iz iskustva znamo da ovaj problem podjednako muči i investitore i arhitekte.

Sekcijska vrata ne mogu se ugraditi zbog prethodno navedenih ograničenja.
Rolo vrata se izbjegavaju zbog dugotrajnosti i manje atraktivnog izgleda.
Klizna i preklopna vrata u rezidencijalne svrhe izgledaju previše robusno, a i brtvljenje s podom nije adekvatno.

Što činiti u tom slučaju i koja vrata ugraditi?

Rješenje za takav problem su vertikalno-preklopna industrijska vrata COMPACT koja mogu se ugraditi i u rezidencijalne svrhe – bilo kao garažna vrata na vanjskoj poziciji ili pregradna stijena unutar objekta. To je moguće zbog vertikalno-preklopnog mehanizma koji ne koristi stropne vodilice, pa je cijelu gornju konzolu, koja zauzima svega 410 mm, vrlo lako sakriti.

Industrijska primjena vertikalno-preklopnih vrata COMPACT

COMPACT je savršeni spoj sekcijskih vrata i rolo vrata.
Zašto je to tako? Zato što vertikalno-preklopna vrata COMPACT posjeduju kompaktnost i čvrstoću sekcijskih vrata, a zauzimaju prostora koliko i rolo garažna vrata. Također, COMPACT su jedina sekcijska vrata na tržištu koja ne koriste stropne vodilice, a moguće ih je proizvesti s integriranih pješačkim prolaznim vratima. To ni kod rolo vrata nije moguće.

Rezidencijalna primjena vertikalno-preklopnih vrata COMPACT

Osim navedenih prednosti, vertikalno-preklopna vrata COMPACT mogu biti isporučena u širokom rasponu dizajna:

– Sendvič paneli u različitim RAL bojama
– Parcijalno ostakljena – vidna polja ili prozori
– Potpuno ostakljena – vrata kao staklena stijena

Zaključno, ugradnjom COMPACT vrata maksimalno ćete iskoristiti raspoloživi prostor, zadržat ćete kompaktnost, a vrata ćete u potpunosti dizajnirati prema vlastitoj želji.

Za konzultacije i dodatne informacije oko vertikalno-preklopnih vrata COMPACT, obratite nam se putem info@tola.hr ili +385 1 615 00 89.


Ostavi komentar